Traineeships en stages

Traineeships en stages

Op en rondom de prachtige natuur van de Veluwe werken én een betekenisvolle rol hebben? Bij Omgevingsdienst Veluwe werk je samen met ruim 100 collega’s aan een gezonde, veilige en duurzame omgeving voor inwoners en bedrijven. Onze specialisten, zoals vergunningverleners, toezichthouders, handhavers, juristen, energieadviseurs en ecologen, geven advies, voeren controles uit en komen in actie als milieuregels worden overtreden. Kom eens kennismaken op onze werklocaties in Apeldoorn of Harderwijk en ontdek hoe jij impact kunt maken!

Wij zoeken:

 • Toezichthouders

  Stages, traineeships, BBL-plekken, junior-functies

  Niet stilzitten, veel op pad gaan en goed contact houden met ondernemers in de regio: dat doe jij als toezichthouder of handhaver. Je zorgt ervoor dat milieu- en veiligheidsregels worden nageleefd. Je controleert verschillende soorten bedrijven en grijpt in bij overtredingen, waarbij acties variëren van waarschuwingen tot het stilleggen van werkzaamheden.

  Toezicht_handhaving_asbest_sloop_bouw02-GelderseOmgevingsdiensten_2000px

 • Vergunningverleners

  Diverse junior-functies industrie en agrarisch

  Mag er naast een natuurgebied wel een nieuwe boerderij of fabriek gebouwd worden? Je bent als  vergunningverlener onmisbaar bij het beoordelen van aanvragen die invloed hebben op de omgeving, de veiligheid of het milieu. Je bent op de hoogte van milieuwetgeving en houdt rekening met verschillende belangen van inwoners, bedrijven, gemeenten en de provincie.

  Kantoormedewerkers01-GelderseOmgevingsdiensten_2000px.jpg

 • Junior Adviseur Bodem

  De bodem: daar leven, werken en spelen we op. Als bodemadviseur bij Omgevingsdienst Veluwe is jouw expertise nodig om een veilige en gezonde leefomgeving te creëren. Vind jij het milieu een belangrijk onderwerp, ben je afgestudeerd HBO’er en wil je meer leren over het thema bodem? Dan zoeken wij jou!

  Toezicht_handhaving_bodem03-GelderseOmgevingsdiensten_2000px

 • Open sollicitatie

  Zie jij ook kansen bij ons als boa, milieuadviseur, jurist, HR-adviseur of een andere functie? Stuur dan een open sollicitatie naar info@odveluwe.nl.

  Er is bij Omgevingsdienst Veluwe ontzettend veel mogelijk. Ben je nog aan het studeren, of ben je bijna klaar? Wij bespreken graag wat er bij jouw situatie past! Je bent van harte welkom bij ODVeluwe in Apeldoorn of Harderwijk voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Kantoormedewerkers08-GelderseOmgevingsdiensten_2000px